OVER ONS

SPORTSCHOOL 013 SPECIALIST OP HET GEBIED VAN ZELFVERDEDIGING EN WEERBAARHEIDSTRAINING.

 Sportschool 013 was in 2005 opgericht door Lex Bijlsma.

De meeste mensen kennen Sportschool 013 als die kleine gezellige sportschool midden in Tilburg. Dit is een naam waar we trots op zijn. We hebben een zeer ruim en gevarieerd aanbod van sporten en lesprogramma’s waar je lekker kunt trainen en werken aan je weerbaarheid en persoonlijke veiligheid. Mensen worden fitter, veiliger, gezonder en krijgen meer zelfvertrouwen.

In het lesrooster vind je verschillende programma’s waaronder Krav Maga, Boksen, Boksconditie, Kidsafety, Rots&Water, Total Defense, MMA en Fight’n shape.

Sportschool 013 ontwikkelt lesprogramma’s en cursussen en voert lesprogramma’s uit. Dit zijn uiteraard onze eigen programma’s, maar ook van gerenommeerde internationale organisaties zoals Krav Maga Global. Sportschool 013 heeft verschillende train de trainer programma’s. We hebben 1 a 2 keer per jaar een instructeursopleiding voor Kidsafety.

Sportschool 013 is franchisegever voor het Kidsafetyprogramma.

Omdat de instructeurs van Sportschool 013 zelf uit de praktijk komen zoals de beveiliging/ justitie/ jeugdzorg onderwijs/gehandicapten zorg etc. kunnen we zorgen voor cursussen en opleidingen die volledig op de praktijk aansluiten. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons dan ook terecht voor praktisch alle cursussen en opleidingen op het gebied van agressiemanagement en weerbaarheid voor het personeel of juist de cliënten.

  • Optional daily memberships

  • Plenty of space and room to breathe

  • Affordable gym membership prices

  • Online members’ area

  • No membership contracts needed

WORK HARD AND GET RESULTS

I am text block. Click edit button to change this text. That’s it.

Click me


PHILOSOPHY

IF YOU DO NOT HAVE AUTHORITY,
YOU CAN'T EXPECT THE RESPECT

Open 24/7

Pellentesque egestas sem. Suspendisse commodo ullamcorper magna.

Free classes

Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis.

No contracts

Nam nulla quam, gravida non, commodo a, sodales sit amet, nisi.

Growing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio.

Missie

Het vergroten van de persoonlijke veiligheid van onze cursisten en hun directe omgeving.

Visie: Veiligheid is vrijheid

Persoonlijke veiligheid is een van de belangrijkste voorwaardes voor een gelukkig leven. Het omvat zowel je fysieke veiligheid als je sociaal-emotionele veiligheid. Door vaardigheden aan te leren die je leren risico’s te zien, inschatten en te beperken vergroot jij je persoonlijke vrijheid.

Veiligheid is jezelf veilig voelen thuis, op het werk, onderweg, tijdens het uitgaan, in je relatie met mensen om je heen en noem maar op. Door het vergroten van je sociale weerbaarheid, zelfvertrouwen en fysieke weerbaarheid hopen we bij te dragen tot een stuk extra veiligheid en vrijheid.

In eerste instantie richten we ons op trainingen in zelfverdediging en weerbaarheid. We willen de weerbaarheid van cursisten vergroten. Dit doen we door verschillende lessen aan te bieden in programma’s op onze sportschool. Daarnaast geven we seminars en zijn er gastlessen over uiteenlopende onderwerpen die met persoonlijke veiligheid te maken hebben. Denk hierbij aan omgaan met agressie, ehbo etc.

Met het geven van Kidsafety lessen zijn we heel duidelijk een koers ingeslagen door erg te focussen op preventie. We leren kinderen via het verbeteren van hun zelfvertrouwen en lichaamshouding een hoop misbruik zoals pesten en seksueel misbruik te voorkomen.

Voor bedrijven en instellingen geven we cursussen die zijn afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en de praktijk waarin de cursist werkt. Op deze manier zijn de cursussen persoonlijk, effectief en relevant.

Sed adipiscing ornare risus. Morbi est est, blandit sit amet,

sagittis vel, euismod vel, velit. Pellentesque egestas sem.

Suspendisse commodo ullamcorper magna.

Doet u mee?