MMA

MMA

60

minuten

Instructeurs:

    MMA staat voor Mixed Martial Arts. MMA is de meest veelzijdige wedstrijdgerichte vechtsport. Het MMA kent staande technieken zoals stoten, trappen en knieën, maar ook de clinch afstand, (zeg maar staand worstelen) take downs, worstelen en heel veel technieken om op de grond een goede positie te verwerven om je tegenstander te laten onderwerpen aan een verwurging of een klem. Denk aan technieken uit Boksen, Kickboksen, Karate, Worstelen en Braziliaans Jiu Jitsu.

    Ben je op zoek naar geschikte MMA trainingen in Tilburg? Onze school biedt in Tilburg uitstekende MMA trainingen aan. De lessen worden voornamelijk gegeven door Brian van Miltenburg. De lessen zijn pittig voor je conditie maar wel goed te doen voor iedereen die het leuk vindt om veelzijdig te trainen. De MMA lessen worden op onze school in Tilburg recreatief gegeven. De sfeer is ontspannen en respectvol naar elkaar.

    We trainen in een (korte) sportbroek, (strak) t-shirt, of rashguard. We trainen op blote voeten. Omdat het een contactsport is op blote voeten dienen je nagels kort gehouden te worden. Worstelschoenen zijn toegestaan. Qua bescherming raden wij aan: een bitje, toque, MMA handschoenen, scheenbeschermers en evt. kniebeschermers.