Corona maatregelen

Vanwege de groei in de aantal corona besmettingen, is er sinds 14 december een strenge lockdown van toepassing. Deze heeft ook invloed op hoe wij werken op de sportschool.

 

Omdat wij hier nog veel vragen over ontvangen, willen wij met deze pagina meer informatie geven hierover. Deze pagina wordt aangepast zodra de lockdown of de maatregelen omtrent Corona veranderen. Blijf deze pagina dus in de gaten houden voor updates.

Update 16 januari 2021:

In de laatste persconferentie (12 januari 2021) kwam naar voren dat er nog geen sprake is van versoepelingen en dat de regels die nu gelden, blijven bestaan tot tenminste 9 februari. Dit betekend dat wij dus nog doorgaan met de manier waarop we nu lessen aanbieden (zie update 6 januari).

 

Wel hebben wij een nieuw lidmaatschap toegevoegd. Dit is het online lidmaatschap voor eenmalig €.10,-.

Met dit lidmaatschap kun je meedoen aan alle Live lessen en train je dus lekker vanuit thuis mee met de online trainingen van onze sportschool. Daarnaast krijg je 2 strippen, zodat je ook 2x zelfstandig kunt komen trainen buiten bij onze sportschool op het terrein. Als je liever wacht tot je weer binnen kunt trainen, kun je ervoor kiezen deze strippen pas te gebruiken als de trainingen binnen weer mogen. Je kunt dan 2x meedoen met een training bij een groep naar keuze. Als je dit lidmaatschap wilt omzetten naar een gewoon lidmaatschap, krijg je €.10,- korting op de eerste maand contributie.

Wanneer je mee wilt doen met de online LIVE trainingen of de individuele trainingen buiten, is het wel belangrijk om via de app aan te melden voor de trainingen. Na inschrijving via de website, ontvang je automatisch de inloggegevens voor de app.

Update 6 januari 2021:

Sinds 14 december is een strenge lockdown afgekondigd in Nederland, wat betekent dat onze sportschool binnen gesloten is. We mogen wel buiten training geven, maar daarbij moeten we ons wel houden aan een aantal regels.

 

Heb je klachten zoals veel hoesten, koorts en/ of benauwdheid of andere klachten die kunnen wijzen op Corona, blijf thuis en laat je testen!

 

Volwassenen (18 jaar en ouder)

 • Alleen in groepjes van 2 trainen, beide moeten onderling ook 1.5m afstand houden
 • De groepjes mogen niet mengen met andere groepjes.
 • Alleen individuele trainingen mogelijk (trainer kan soms wel dingen voordoen, maar je traint verder zelfstandig).
 • Het is mogelijk om materiaal van de sportschool te gebruiken voor de trainingen buiten
 • Aanmelden voor een plek buiten is verplicht, vanwege de beperkte plekken (6 in totaal).
 • Wij bieden ook wekelijks een aantal online lessen aan, aanmelden hiervoor via de app is ook noodzakelijk. We sturen alle deelnemers aan de les een link voor de les start.
 • Proeflessen zijn voor volwassenen (18 jaar of ouder) op dit moment niet mogelijk

Kinderen en jeugd tot 18 jaar

Wij hebben in de kerstvakantie een tent opgezet op ons terrein naast de sportschool op de Korvelseweg 155A. Deze tent is 6×12 meter groot en in overleg met de gemeente mogen wij op deze manier wel doorgaan met trainingen voor kinderen en jeugd tot de 18 jaar.

 • Aanmelden voor de les is ook hier verplicht, zodat we weten hoe druk het wordt.
 • Trainen met contact mag wel bij kinderen en jeugd tot 18 jaar.
 • Publiek bij het sporten is niet toegestaan, dus ouders mogen helaas niet blijven kijken.
 • De sportschool is binnen alleen open voor WC-gebruik en EHBO-doeleinden.
 • In de Reeshof zijn de lessen op het terrein van de Scouting op Kronenbergstraat 2.
 • We trainen buiten, dus geef de kinderen oude warme kleding aan, die vies mag worden.
 • Proeflessen bij de groepen voor kinderen en jeugd tot 18 jaar, zijn wel mogelijk!