Kickboksen

Kickboksen

60

minuten

Level: Makkelijk
Maximale deelnemers
Instructeurs:

Kickboksen bij Sportschool 013 in Tilburg

Wil jij een gratis proefles kickboksen volgen in onze kickbox gym? Sportschool 013 is dé professionele kickboksschool in Tilburg op het gebied van veiligheid, weerbaarheid en zelfverdediging. Bij ons kun je terecht voor diverse trainingen zoals kickboksen, Krav Maga, Kidsafety, boksen en boksen light. Sportschool 013 biedt een gezellige en ontspannen sfeer waar je kunt trainen op je eigen niveau. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechtsporter, onze trainingen zijn afgestemd op jouw behoeften en capaciteiten. Onze deskundige trainers begeleiden je bij elke stap en zorgen ervoor dat je het maximale uit je training haalt!

Kom kickboksen in Tilburg!

Kickboksen is een dynamische en uitdagende vechtsport die je helpt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden.

In onze kickboksschool in Tilburg staan we voor hard trainen met passie en plezier. We geloven dat sport niet alleen gezond moet zijn, maar ook leuk en motiverend. Onze trainingen zijn ontworpen om je uit te dagen en je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken, of dat nu het verbeteren van je conditie, het leren van zelfverdedigingstechnieken of het vergroten van je zelfvertrouwen is.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een veilige en gezonde sportomgeving, waarin iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Bekijk hier de tarieven van onze abonnementen en rittenkaarten van onze kickboksschool!

kickboksen tilburg

Je leert alles in onze kickbox gym

Kickboksen combineert stoten uit het boksen met schoppen uit verschillende vechtsporten zoals karate en Muay Thai. Het is een geweldige workout die je helpt om je conditie, kracht, coördinatie en flexibiliteit te verbeteren. Als beginner leer je de basisstoten en -schoppen, hoe je effectief kunt bewegen in de ring, en de basis van verdedigingstechnieken. Onze trainers zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier aan de slag gaat. Kickboksen is een geweldige manier om fit te worden en jezelf te leren verdedigen. Deze energieke en dynamische vechtsport biedt een full-body workout die zowel je kracht, snelheid als je uithoudingsvermogen op de proef stelt.

Bij Sportschool 013 geloven we dat kickboksen in Tilburg niet alleen een fysieke uitdaging is, maar ook een mentale. Het helpt je om je focus en discipline te verbeteren, terwijl je leert om jezelf te verdedigen. Als beginner maak je in onze kickboksschool kennis met de basis van deze spannende sport op een toegankelijke en veilige manier. Kom kickboksen in Tilburg en ervaar het zelf!

kickbox tilburg

In je eerste lessen kickboxing in Tilburg leer je:

  • Basisstoten zoals de jab, cross, hook en uppercut. Onze trainers leggen je stap voor stap uit hoe je deze stoten correct en effectief uitvoert.
  • Basisschoppen zoals de front kick, roundhouse kick en side kick. Je leert niet alleen de techniek, maar ook hoe je deze schoppen krachtig en nauwkeurig kunt inzetten.
  • Beweging en voetwerk, essentieel om je snelheid en behendigheid in de ring te verbeteren. Je leert hoe je soepel en snel kunt bewegen om aanvallen te ontwijken en je tegenstander te verrassen.
  • Verdedigings- en blokkeer technieken, zodat je niet alleen goed kunt aanvallen, maar ook effectief kunt verdedigen. Dit omvat het blokkeren van stoten en schoppen en het correct positioneren van je lichaam.

Wat moet je meenemen naar onze kickboksschool?

Om te beginnen met kickboksen in Tilburg zijn een paar essentiële items nodig. Scheenbeschermers en bokshandschoenen zijn onmisbaar voor je veiligheid en comfort tijdens het trainen. Eventueel kun je bandages gebruiken voor extra pols- en knokkelbescherming. Voor degenen die willen sparren, zijn een tok en een bitje verplicht om jezelf goed te beschermen. Voor je eerste proefles is comfortabele sportkleding voldoende. Onze trainers helpen je graag verder met advies over de juiste uitrusting. Kom langs bij onze kickbox gym en ontdek hoe leuk en uitdagend kickboksen kan zijn!

Wat doet kickboksen voor jouw lichaam?

Als jij komt kickboksen in Tilburg, zul je al snel de voordelen voor jouw lichaam ontdekken.

Het verbetert je cardiovasculaire gezondheid, verhoogt spierkracht en uithoudingsvermogen, bevordert coördinatie en flexibiliteit, stimuleert gewichtsverlies en vetverbranding, en verhoogt de mentale weerbaarheid terwijl het stress vermindert. Deze gevarieerde voordelen maken kickboksen niet alleen een uitdagende sport, maar ook een effectieve manier om zowel fysieke als mentale fitheid te bevorderen.

Bespreek jouw focuspunten en gestelde doelen voor kickboxing in Tilburg met onze trainers, zodat we ons extra goed kunnen focussen op jouw persoonlijke vooruitgang.

kickboxing tilburg

Proefles kickboksen in Tilburg volgen?

Bij Sportschool 013 kun je eenvoudig een gratis proefles inplannen via onze website. Je eerste proefles is gratis, of je kunt drie proeflessen volgen voor slechts €10,-. We hebben drie locaties in Tilburg: één in het centrum en twee in de Reeshof, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Kies meteen een dag en tijd uit en ontdek of kickbkoksen iets is voor jou!

Join onze kickboksschool en behaal fantastische resultaten

Onze ervaren trainers begeleiden je door elke stap, zorgen voor persoonlijke aandacht en leren jou de technieken die je nodig hebt om snel vooruitgang te boeken in onze kickbox gym. Bij Sportschool 013 draait het om plezier hebben tijdens het trainen, terwijl je tegelijkertijd je grenzen verlegt en sterker wordt. Wil jij meer informatie over kickboxing in Tilburg of ons lesrooster? Neem dan gerust contact met ons op!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je zelf ervaren wat kickboksen voor jou kan betekenen? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles in onze kickbox gym en maak kennis met onze trainers!

Leeftijd: volwassenen en jeugd vanaf +-9 jaar. Zie ons lesrooster voor de dagen/tijden van de lessen!