Tigers

Tigers

45

minuten

Level: Makkelijk
Maximale deelnemers
Instructeurs:

TIGERS

In januari 2019 zijn wij gestart met het programma Tigers op onze sportschool. In deze lessen leren wij kinderen steviger in hun schoenen te staan en leren ze daarnaast levensvaardigheden aan de hand van 6 thema’s:

  • Vreemdelingen
  • Pestkoppen
  • Noodgevallen (brand, water/ zee, verkeer)
  • Samenwerken en leidinggeven
  • Gezondheid en fitheid
  • Wereldori├źntatie

Deze lessen zijn gebaseerd op het leven van Timmie de tijger die allemaal dingen meemaakt in de jungle. In de lessen zullen wij wel onderdelen van zelfverdediging zitten, maar we gaan deze groepen nog niet leren stoten of trappen. Dit komt vanaf 6 jaar bij Kidsafety wel aan bod. De lessen zullen wel vol met beweging zitten, we brengen namelijk het geleerde meteen in de praktijk. Zo maken wij bijv. een verkeersplein waar de kinderen goed moeten leren oversteken en rekening houden met het verkeer. De kinderen krijgen soms ook een opdracht voor thuis mee, dit zijn de Timmie thuis opdrachten, zo kun je thuis ook werken aan de onderdelen die aan bod komen in de les.

Tigers (4-6 jaar)

Met de kleuters gaan we al verder kijken naar de wereld om ons heen. De kleuters leren niet alleen dat we moeten recyclen maar ook waarom dat belangrijk is en wat het gevolg anders is. We gaan praten over brand en wat je dan moet doen. Kleuters leren om in de supermarkt te kijken naar gezond en ongezond voedsel en leren begrijpen hoe hun lichaam werkt in grote lijnen.

 

Wekelijkse Tigers (4-6 jaar) lessen:

Woensdag van 14.00 tot 14.45u (Korvelseweg 155A)

Donderdag van 16.00 tot 16.45u (Bergeijkstraat 18, reeshof)

Voor meer foto’s en informatie check ook onze Facebook pagina

 

Helaas hebben wij besloten om te stoppen met de Tigerslessen per 20 juli 2022!! Tot die datum zijn de lessen op de dagen/ tijden die hierboven vermeldt staan.

BEKIJK OOK ONZE FLYER: