Blog

27
11
2018

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief van november 2018

 

Er is al weer bijna een jaar voorbij.

We hebben het ‘jubileum’ stilletjes aan ons voorbij laten gaan, maar vanaf dit najaar bestaat sportschool 013 al weer 013 jaar.

Afgelopen jaar hebben we beetje bij beetje het aanbod uitgebreid met o.a. kickbokslessen, maar ook meer groepen voor boksen/boksconditie.

Jullie schrijven je al steeds beter in op de app waardoor we beter op drukke lessen konden inspelen dan voorheen. We blijven ook in 2019 op zoek naar meer mogelijkheden om ons aanbod uit te breiden. Tips en verzoekjes zijn daarbij altijd welkom.  Ook ervaren sporters die opgeleid willen worden om les te kunnen geven zijn van harte welkom om te reageren. We leiden onze trainers op met zowel interne als externe opleidingen en cursussen.

 

Aanpassing tarieven 2019

In de afgelopen 013 jaar zijn alle uitbreidingen steeds beetje bij beetje gedaan. Daardoor zijn er ook verschillende tarieven en abonnementsvormen ontstaan.

Nu de overheid heeft besloten dat het lage btw tarief omhoog gaat van 6% naar 9% zijn we gedwongen om opnieuw naar de tarieven te kijken. We maken gelijk van de gelegenheid gebruik om alle abonnementen te versimpelen. Je kunt dan kiezen voor 1x per week trainen of onbeperkt zoals nu, maar je kunt gewoon op alle lessen inschrijven.

Op deze manier ben je veel flexibeler in je keuze. Dit maakt het een stuk overzichtelijker. Voor de meeste mensen wordt het uiteraard iets duurder. Voor een flink aantal mensen wordt het iets goedkoper of blijft het gelijk.

 

Tarieven in 2019: 

1x per week trainen wordt €.26,50 per maand

Onbeperkt aantal keer trainen blijft €.39,50 per maand.

Een strippenkaart voor 10 losse lessen wordt €.80,-

Een losse les wordt €.11,50 per stuk

 

Afscheid van Daan

Daan Verschure, onze Kidsafety- en  boksconditietrainer op de dinsdagavond gaat ons per 1 januari verlaten. Daan is al een paar jaar bezig om zijn eigen sportschool op te bouwen in Oosterhout. Hij heeft naast de ervaring die hij bij ons heeft opgedaan ook meerdere opleidingen gevolgd, zoals die tot Krav Maga docent. Nu is het moment aangebroken om volledig voor zijn locatie in Oosterhout te gaan. We gaan Daan ontzettend missen hier in Tilburg, maar wensen hem heel veel succes en plezier toe in Oosterhout.

 

Mailtjes over vakanties/ feestdagen

Vakanties, feestdagen etc. wordt in principe niet meer over gemaild. Roosters worden aangepast in de app, je kunt ze ook inzien via www.sportschool013.nl/roosternu. Gemiste lessen kun je inhalen op een ander moment.

Nieuwsberichten worden verspreid via berichten in de Paynplan app en opgehangen op het whiteboard boven in de kantine.

 

Stagiaires

Op dit moment is het team versterkt met 4 stagiaires. Paul, Shandino, Jeremy en Yasmina assisteren ons tijdens de lessen en helpen met facilitaire zaken buiten de lessen om. Je kunt dus ook bij hen terecht voor vragen.

 

Jumbo actie 2019

In week 3 van 2019 start er bij de Jumbo een actie waarbij je zegels kunt sparen. Deze zegels kun je inleveren voor een van de producten met een logo van onze sportschool en je eigen naam erop. Denk hierbij aan bijv. een Hoodie, t-shirt, rugzak, sporttas, waterfles enz.

Tegen de tijd dat deze actie start zullen wij jullie via Facebook ook hierop attent maken en we zullen spaarboekjes op de sportschool hebben liggen voor deze spullen.

Laat het sparen maar beginnen!

 

Start mini-Tigers en Tigers

In de week van 7 januari starten wij met twee nieuwe groepen. De tijden/ dagen zijn nog niet bekend, maar worden zo snel mogelijk in de app gezet.

Deze groepen zijn voor peuters (2-4 jaar, Mini-Tigers) en voor kleuters (4-6 jaar, Tigers).  Bij de mini-Tigers (2-4 jaar) wordt er van een van de ouders verwacht dat ze meedoen met de lessen. Bij de kleutergroep is dat niet nodig.

Tigers is een programma voor Levensvaardigheden, de kinderen leren bijv. hoe ze moeten handelen bij brand, hoe je goed moet oversteken, waarom recyclen zo belangrijk is, hoe hun lichaam werkt, welk voedsel gezond is enz. Dit wordt aan de hand van thema’s aan de kinderen geleerd, elke periode een thema, welke afgesloten wordt met een soort van testje.

Instructeurs van onze sportschool hebben hiervoor een opleiding gevolgd in de afgelopen maanden en gaan per januari ook aan de slag op scholen en kinderopvang in de buurt. Dit doen wij vanwege een subsidieaanvraag die gericht is op het meer laten bewegen van peuters en kleuters om o.a. overgewicht tegen te gaan.

Wij werken hierin samen met de GGD en Gemeente Tilburg.

Als jullie/ jullie kinderen interesse hebben om eens bij een van deze lessen aan te sluiten, zijn jullie van harte welkom. Stuur even een mailtje naar info@sportschool013.nl dan houden wij jullie op de hoogte van wanneer de lessen starten.

author: sportschool013