Brian van Miltenburg

Brian

van Miltenburg

Trainer

Brian is een gepassioneerd vechtsporter die van veel verschillende sporten geproefd heeft. Van elke vechtsport heeft hij iets geleerd op het gebied van bewegen zowel fysiek als mentaal. Uiteindelijk heeft het Braziliaans Jiu Jitsu zijn hart gewonnen omdat hij hier op een veilige gecontroleerde manier zijn ei kwijt kon.

Naast het beoefenen van vechtsport is hij werkzaam geweest als docent in het (speciaal) voortgezet onderwijs. Uiteindelijk heeft hij de stap gezet om middels een bedrijf zich te richten op de vechtsport. Hij zet sport als middel in om volwassenen te helpen en jongeren te begeleiden. Maar ook sport als doel op zich vindt hij ontzettend leuk om te doceren.

Bij sportschool 013 geeft hij MMA les. Brian vindt dit leuk om te doen, doordat MMA met zijn brede aanbod goed past bij zijn brede achtergrond. Zijn lessen kenmerken zich door een gemoedelijke sfeer met aandacht voor iedereen. Daarnaast zijn de lessen conditioneel pittig en goed behapbaar door het werken met thema’s en een afgebakend aantal technieken per les. Hierdoor zijn de lessen voor iedereen geschikt.