Evi Bijlsma-Smulders

Evi

Bijlsma-Smulders

Manager, Trainer

Evi is al vanaf het begin van Sportschool 013 facilitair de motor op de achtergrond. Van 2005 tot 2010 heeft ze les gevolgd in Krav Maga, waaronder in Israël en bij seminars.

In 2007 is ze samen met Lex naar de Verenigde staten geweest om Kidpower instructeur te worden. Samen met Lex heeft ze in 2009 het programma Kidsafety ontwikkeld.

In 2009 is ze met Lex naar Phuket (Thailand) geweest om daar te trainen bij een Thaibokskamp. Daar hebben ze mede lessen gevolgd in MMA/ grappling.

Evi is een gediplomeerd leerkracht basisonderwijs en daarnaast ook nog afgestudeerd Remedial Teacher. Evi is vanwege haar expertise in lesgeven aan kinderen het aanspreekpunt voor Kidsafety.

Evi heeft via de NIVM (Nederlands Instituut Vechtsport en Maatschappij) de opleiding Docent Weerbaarheid en Agressieregulatie behaald. Ze heeft deze kennis al meerdere keren ingezet om kinderen met weerbaarheid-/ agressieproblemen te begeleiden.

Ze heeft de opleiding Respons gedaan voor het basisonderwijs (omgaan met pesten en groepsdruk) en voor het voortgezet onderwijs (Omgaan met agressie en geweld). Evi is ook gediplomeerd Tigers instructeur (Levensvaardigheden programma voor peuters en kleuters).

Evi heeft de opleiding tot Rots & Water en Kiezel & Druppel instructeur afgerond.

Evi is ook in het bezit van een geldig EHBO/ AED en reanimatiediploma.