Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Sportschool 013 - Proefles Go To Top

Hoe kan ik aangeven dat ik een proefles wil volgen?

Het makkelijkste is om het contactformulier van deze website te gebruiken, je hebt dan ook de optie om meerdere sporten aan te geven.

Een andere manier is een mailtje sturen naar info@sportschool013.nl.

Als je liever iemand telefonisch spreekt, kun je ons bellen op 013-5915991 of b.g.g. 06-46178438.

Wat heb ik nodig voor de proefles?

Voor alle sporten (behalve MMA) sporten wij op binnenschoenen en dragen wij gewone sportkleding (t-shirt en lange broek). Bij de MMA lessen op vrijdag, trainen wij op blote voeten en dragen wij vaak korte broeken. Het is verstandig om water en evt. een handdoek mee te nemen naar de conditielessen (Boksconditie/ Fight'n Shape). Voor de lessen waar Bokshandschoenen voor nodig zijn, hebben wij handschoenen te leen.

Sportschool013 - Algemeen Go To Top

Hoe gaat de betaling van de contributie?

Bij inschrijving via app Paynplan
Wanneer je je inschrijft maak je een account aan. Dan koop je via onze webshop in de app (producten) een lidmaatschap. Je betaalt de eerste maand via IDEAL en daarna gaat de betaling maandelijks via automatische incasso.

Bij inschrijving via formulieren
Bij de inschrijfformulieren zit een incassoformulier. Hierop vul je je rekeningnummer en de rest van de gegevens op in. Dit formulier gebruiken wij om de contributie van je rekening af te schrijven.

Het aanpassen van het lidmaatschap (naar boven of beneden) kan redelijk makkelijk door een mailtje naar info@sportschool013.nl te sturen. We passen het dan zo snel mogelijk aan.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Dit kun je doen door ons een mailtje te sturen op info@sportschool013.nl.

Het mag evt. ook via de post op ons postadres: Korvelseweg 155A, 5025 JD in Tilburg.

Houd hierbij rekening met 1 volle kalendermaand opzegtermijn.

Hoe wordt ik lid van Sportschool013?

Wij adviseren nieuwe leden om altijd eerst een proefles te volgen, zodat je zelf kunt beslissen of de sfeer in de sportschool en de manier van lesgeven bij je past. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend en het is mogelijk om in elke sport 1 gratis proefles te volgen.

Als je lid wil worden, kun je kiezen uit twee manieren om lid te worden:

1. Via de app Paynplan
Zie de knop inschrijven op de website, als je daarop klikt kom je op onze app terecht.
Je kunt dan zelf een account aanmaken op de naam van degene die lid wil worden, dus is het voor je zoon of dochter, vul die naam in.
Daarna zoek je onze sportschool door te zoeken op postcode "5025JD" of op naam "Sportschool 013".
Je kies voor bedrijf toevoegen en dan ben je gekoppeld aan onze sportschool.
Via producten kun je dan een lidmaatschap of strippenkaart kopen, die je dan via IDEAL betaald (lidmaatschap alleen de eerste maand meteen betalen).
Daarna kun je inschrijven voor de lessen die je wil volgen via agenda.

2. Via inschrijfformulier
Op de sportschool hebben we inschrijfformulieren liggen. Als je deze de les na je proefles ingevuld meeneemt, zullen wij zorgen dat je ingeschreven wordt. Je krijgt dan een uitnodiging voor de app als je nog geen account aangemaakt hebt, en kun daarna ook inschrijven voor de lessen.