Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Sportschool 013 - Proefles Go To Top

Hoe kan ik aangeven dat ik een proefles wil volgen?

Het makkelijkste is om op gratis proefles te klikken of naar deze link www.sportschool013.nl/proefles te gaan. Zo kun je heel makkelijk een gratis proefles aanvragen.

Een andere manier is een mailtje sturen naar info@sportschool013.nl.

Als je liever iemand telefonisch spreekt, kun je ons bellen op 013-5915991 of b.g.g. 06-46178438.

Wat heb ik nodig voor de proefles?

Voor alle sporten (behalve MMA) sporten wij op binnenschoenen en dragen wij gewone sportkleding (t-shirt en lange broek). Bij de MMA lessen op donderdag, trainen wij op blote voeten en dragen wij vaak korte broeken. Het is verstandig om water en evt. een handdoek mee te nemen naar de conditielessen. Voor de lessen waar Bokshandschoenen voor nodig zijn, hebben wij handschoenen te leen.

Sportschool013 - Algemeen Go To Top

Hoe gaat de betaling van de contributie?

Bij inschrijving via app Sportbit.
Wanneer je je inschrijft maak je een account aan. Dan koop je via onze webshop in de app een lidmaatschap.

De automatische incasso's zijn altijd op de eerste van de maand. De app rekent bij inschrijving automatisch uit hoeveel contributie je nog moet betalen tot de eerste van de maand en zet dit klaar als incasso. De incasso zal dan de eerste van de maand doorgevoerd worden.

Bij inschrijving via formulieren
Bij de inschrijfformulieren zit een incassoformulier. Hierop vul je je rekeningnummer en de rest van de gegevens op in. Dit formulier gebruiken wij om de contributie van je rekening af te schrijven.

Het aanpassen van het lidmaatschap (naar boven of beneden) kun je zelf aanpassen in de app. Klik op lidmaatschap en dan op abonnement. Scroll naar beneden en daar kun je knop vinden om je lidmaatschap naar boven of beneden aan te passen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap beëindigen?

Dit kun je doen door in de app te klikken op lidmaatschap. Daarna klik je op abonnement en scroll je helemaal naar beneden.

Onderaan zie je dan de optie om je lidmaatschap te wijzigen of om op te zeggen.

Als dit om de een of andere reden niet lukt, kun je ons ook mailen op info@sportschool013.nl

Houd hierbij wel rekening met 1 volle kalendermaand opzegtermijn.

Hoe wordt ik lid van Sportschool013?

Wij adviseren nieuwe leden om altijd eerst een proefles te volgen, zodat je zelf kunt beslissen of de sfeer in de sportschool en de manier van lesgeven bij je past. Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend en het is mogelijk om in elke sport 1 gratis proefles te volgen.

Ga naar www.sportschool013.nl/proefles of klik op de knop 'gratis proefles' om een gratis proefles aan te vragen.

Als je lid wil worden, kun je kiezen uit twee manieren om lid te worden:

1. Via de app Sportbit
Zie de knop 'hier inschrijven' om uit te komen op de tarieven pagina. Op deze pagina kun je kiezen voor een lidmaatschap of rittenkaart. Je kunt dan zelf een account aanmaken op de naam van degene die lid wil worden, dus is het voor je zoon of dochter, vul die naam in.
Een rittenkaart betaal je via IDEAL en een lidmaatschap wordt via incasso op de eerste van de maand geïncasseerd.
Daarna kun je via de app inschrijven voor de lessen die je wil volgen via rooster.

2. Via inschrijfformulier
Op de sportschool hebben we inschrijfformulieren liggen. Als je deze de les na je proefles ingevuld meeneemt, zullen wij zorgen dat je ingeschreven wordt. Je krijgt dan een uitnodiging voor de app als je nog geen account aangemaakt hebt, en kun daarna ook inschrijven voor de lessen.