Bootcamp

Tijdens deze lessen wordt er hard gewerkt aan je conditie. De lessen bevatten zowel cardiotraining (uithoudingsvermogen) als krachttraining om een optimale vetverbranding te krijgen . De lessen worden aangepast op het niveau van fitheid, en doelstellingen van de cursist. Wil je afvallen, op gewicht blijven , juist zwaarder worden, sterker worden, meer uithoudingsvermogen, meer energie? Geef het aan zodat we de oefeningen kunnen aanpassen op jouw niveau en wensen.

De trainingen kunnen zowel buiten als binnen gegeven worden afhankelijk van het programma en het weer.  In de buurt van de Korvelseweg zijn veel leuke en speelse plekken om te trainen.  Daarnaast hebben wij een eigen trainingslocatie tot onze beschikking met heel veel trainingsfaciliteiten zoals een mat van +- 90m2 , TRX, Kettlebell ,battlerope, stootzakken etc.  Na de training staat er voor wie wil een herstelshake en een thee klaar. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Wat en wanneer?

Fitclub is onlangs begonnen met Fitclub/bootcamp op de woensdagmorgen van 09.30 t/m 10.30 en vrijdags van 20.30 t/m 21.30.  

  • Geen lidmaatschap maar betalen per les via een strippenkaart (12 lessen voor 60,- en onbeperkt geldig)
  • Gratis proefles
  • Prijs inclusief hersteldrankje en thee
  • Aangepast op jouw niveau en jouw doelen waardoor het voor iedereen geschikt is.
  • Behalve mooie buitenlocaties om te trainen in de buurt hebben we gewoon onze eigen sportschool zodat je bij slecht weer gewoon lekker binnen traint.
  • Gezellige sfeer, en veel plezier maken tijdens de training

Voor een proefles kun je uiteraard mailen voor vragen naar info@sportschool013.nl .  Je kunt ook gewoon langs komen. Voor de proefles kun je het beste sportieve kleding aantrekken , binnenschoenen meenemen en een flesje water. Water is ook in de sportschool verkrijgbaar.